Email
-30%
Korres Βαφή Μαλλιών Argan Oil Advanced Colorant Ξανθό Σκούρο 6.0

Korres Βαφή Μαλλιών Argan Oil Advanced Colorant Ξανθό Σκούρο 6.0

Κωδικός: 5203069054570_6
Μάρκα: Korres
Διαθεσιμότητα:Άμεσα Διαθέσιμο 4 προϊόν(τα)

Διαστάσεις και βάρος προϊόντος

Βάρος προϊόντος: 200.0000G
14,80 €
Τιμή Realpharmacy: 10,36 €
Κερδίζετε 4.44 €
Μόνιμη βαφή μαλλιών με τεχνολογία pigment-lock που κλειδώνει το χρώμα Νο 6.0

ARGAN OIL ADVANCED COLORANT: Μόνιμη βαφή μαλλιών με τεχνολογία pigment-lock που κλειδώνει το χρώμα. Προσφέρει 100% κάλυψη λευκών και γκρίζων μαλλιών, μεγάλη διάρκεια και λαμπερό χρώμα, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται και προστατεύει την τρίχα από φθορά.

Σύνθεση της βαφής

Τεχνολογία pigment-lock: Κλειδώνει το χρώμα μέσα στην τρίχα, χωρίς τη χρήση αμμωνίας. Ένας μηχανισμός ελεγχόμενης οξείδωσης επιτρέπει στις μικρο-χρωστικές να εισέλθουν με ευκολία στην τρίχα λόγω πολύ μικρού μεγέθους. Στο εσωτερικό της, μετατρέπονται σε μεγάλα μόρια χρωστικών, τα οποία εγκλωβίζονται, προσφέροντας έντονο χρώμα που δεν ξεθωριάζει.

Έλαιο Argan και φυτική Κερατίνη: με δράση στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας, αναπληρώνουν τα απαραίτητα δομικά στοιχεία, αποκαθιστούν τα επίπεδα ενυδάτωσης και προστατεύουν από τη φθορά, ειδικά σε επαναλαμβανόμενη χρήση.

Εκχύλισμα Βρώμης: πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία, σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα, αυξάνοντας την αντοχή και την ελαστικότητά της.

Χωρίς: Αμμωνία (η συχνή χρήση της οποίας μπορεί να βλάψει τα μαλλιά), PPD, Parabens, Σιλικόνες, Mineral Oil, Ρεζορκίνη. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ.

Η συσκευασία περιέχει:

  • 1 σωληνάριο βαφής κρέμα-gel, 50mL
  • 1 γαλάκτωμα ενεργοποίησης χρώματος (μπουκάλι με απλικατέρ), 75mL
  • 1 μαλακτική κρέμα σταθεροποίησης χρώματος Ηλίανθος και Τσάι του Βουνού, 20mL
  • 1 έντυπο με οδηγίες χρήσης και γάντια
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Οι βαφές μαλλιών μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για χρήση σε άτομα ηλικίας κάτω των 16 ετών. Τα μόνιμα τατουάζ και τα προσωρινά τατουάζ μαύρης χένας μπορεί να σας αυξήσουν τον κίνδυνο αλλεργίας.

ΜΗ ΒΑΦΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΑΝ:

  • Έχετε εξάνθημα στο πρόσωπο ή ευαίσθητο, ερεθισμένο ή πληγωμένο τριχωτό της κεφαλής.
  • Έχετε παρατηρήσει οποιαδήποτε αντίδραση μετά το βάψιμο των μαλλιών σας.
  • Έχετε παρατηρήσει αντίδραση σε προσωρινό τατουάζ μαύρης χένας στο παρελθόν.

Να μη χρησιμοποιείται για τη χρώση των βλεφαρίδων και των φρυδιών. Η μη τήρηση αυτής της οδηγίας μπορεί να προκαλέσει τύφλωση. • Να χρησιμοποιούνται τα περιεχόμενα κατάλληλα προστατευτικά γάντια μιας χρήσης σε όλα τα στάδια της εφαρμογής του προϊόντος. • Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια. Ξεπλύνετε αμέσως τα μάτια, εάν έλθουν σε επαφή με το προϊόν. • Αποφύγετε την άσκοπη επαφή με το δέρμα. • Ξεπλένετε καλά τα μαλλιά μετά τη χρήση. • Φυλάξτε το προϊόν μακριά από παιδιά. • Μόνο για εξωτερική χρήση. • Τηλ. Κέντρου δηλητηριάσεων 210 7793777. • Περιέχει φαινυλενοδιαμίνες και υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ). Φυλάξτε το προϊόν μακριά από θερμότητα και φως σε θερμοκρασία μεταξύ 5-27°C.

Φορέστε τα γάντια που εσωκλείονται στη συσκευασία. Αναμίξτε 1 σωληνάριο βαφής 50ml με 1 συσκευασία γαλακτώματος ενεργοποίησης 75ml.

Το προϊόν περιέχει συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος σε ορισμένα άτομα, γι'αυτό πρέπει να γίνει μία προκαταρκτική δοκιμή της βαφής στο δέρμα σύμφωνα με τις οδηγίες ποε περιέχονται στη συσκευασία. Πραγματοποιήστε τον έλεγχο ευαισθησίας 48 ώρες πριν την εφραμογή του προϊόντος, ακόμα κι αν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν βαφή της ίδιας ή άλλης μάρκας. Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης στο έντυπο που εσωκλείεται στη συσκευασία.

Χρησιμοποιείτε πάντοτε πλαστικά ή γυάλινα σκεύη, ποτέ μεταλλικά. Η ανάμιξη και χρήση του προϊόντος να γίνεται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Κρατήστε το προϊόν σε δροσερό, ξηρό μέρος και μακριά από το φως.

Skroutz - Σκρουτζ Ναι

Video: Korres Argan Oil Advanced Colorant – Η ανατροπή στις βαφές μαλλιών

ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ KORRES ARGAN OIL ADVANCED COLORANT

Neutrogena Levres Lippen Ενυδατικό Στικ Χειλιών 1+1 ΔΩΡΟ, 2 x 4.8gr

* * * * *

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ


Δεν έχετε προϊόντα στη λίστα αγαπημένων.