ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Πολιτική Επιστροφών

Το realpharmacy.gr φροντίζει να παρουσιάζει τα προϊόντα του με πληρότητα περιγραφών, προκειμένου οι χρήστες να απολαμβάνουν το προνόμιο της άμεσης γνωριμίας με τα προϊόντα. Ο δικτυακός τόπος realpharmacy.gr, θέλοντας να αναδείξει τα οφέλη από τη χρήση τόσο του ιστοτόπου όσο και γενικώς του διαδικτύου στις καθημερινές αγορές των πελατών του, παραθέτει τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων.

~ ◈ ~

Όροι Επιστροφών

Η δυνατότητα επιστροφής προϊόντων δίνεται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις:

  • Επιστροφές Προϊόντων λόγω λάθους παράδοσης, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του realpharmacy.gr.
  • Σε κάθε περίπτωση αποστολής προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του realpharmacy.gr.
  • Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο πελάτης επιστρέφει τα προϊόντα προς έλεγχο και διαπίστωση του λάθους εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω καθορισμένης διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το realpharmacy μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων, είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε, είτε συμπληρώνοντας την online φόρμα επικοινωνίας, είτε στα τηλέφωνά μας, ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

~ ◈ ~

Διαδικασία & Τρόποι Επιστροφής

Στο φυσικό μας κατάστημα:

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να έρθετε οι ίδιοι στο φυσικό φαρμακείο επί της οδού Διδότου 39 & Μαυρομιχάλη στην Αθήνα, και κάποιος εκπρόσωπός μας, αφού ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος, θα σας εξυπηρετήσει. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε νωρίτερα με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

Αποστολή προϊόντος:

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν ακολουθώντας την εξής διαδικασία: Αρχικά συσκευάζετε το/τα προϊόν(τα) στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας. Μέσα στη συσκευασία τοποθετείτε ένα έγγραφο στο οποίο μας γνωστοποιείτε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή, ή το νέο προϊόν που θέλετε να σας αποστείλουμε, σε περίπτωση αλλαγής και τέλος αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών.

~ ◈ ~

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του Realpharmacy.gr το κόστος της επιστροφής βαρύνει το realpharmacy.gr και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται στον χώρο σας από τη δική μας μεταφορική εταιρία.

Ωστόσο, σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνεται με τα έξοδα.

~ ◈ ~

Παρατηρήσεις

Τo realpharmacy.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις σε σχετική σελίδα στον ιστότοπό του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το realpharmacy.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη, ενώ τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Τέλος, σημειώνεται ότι επιστροφές που αφορούν γάλατα βρεφικής ηλικίας δεν γίνονται δεκτές σε καμία περίπτωση.

~ ◈ ~

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου στο 210.36.09.097, είτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε απλά συμπληρώνοντας την online φόρμα επικοινωνίας του ιστοτόπου μας.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΟΥΧΩΤΑΣ

Διδότου 39 & Μαυρομιχάλη, Αθήνα
Τηλ.: 210 36 09 096
Fax : 210 33 88 563

Email: info@realpharmacy.gr

realpharmacy

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Πιθανόν να βρείτε τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας σε κάποια από τις παρακάτω ενότητες: