Email
-40%
Tonotil Plus Συμπλήρωμα Διατροφής, 10φιαλίδια x 10ml + 3 Δώρο

Tonotil PLUS 10 φιαλίδια x 10ml +30% extra προϊόν

Κωδικός: 5203622248767
Μάρκα: Tonotil
Διαθεσιμότητα:Άμεσα Διαθέσιμο 1176 προϊόν(τα)

Διαστάσεις και βάρος προϊόντος

Βάρος προϊόντος: 490.0000G
16,63 €
Τιμή Realpharmacy: 9,98 €
Κερδίζετε 6.65 €
Συμπλήρωμα Διατροφής για ενέργεια, με καρνιτίνη & 4 αμινοξέα

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής, στο τέλος της ημέρας, μας αφήνουν αδύναμους και χωρίς ενέργεια.

Το Tonotil Plus είναι ιδανικό για να δώσουμε στον οργανισμό μας την τόνωση που χρειάζεται και να σταθούμε στα πόδια μας, ειδικότερα σε περιόδους σωματικής ή πνευματικής κόπωσης, ψυχολογικής πίεσης, εξετάσεων, μετά από μια ασθένεια, έντονη αθλητική δραστηριότητα και όταν η διατροφή δεν είναι ισορροπημένη. Ξεκουράζει από τη σωματική, ψυχική και πνευματική κόπωση, καταπολεμά τη νευρική υπερένταση και υποβοηθεί την ανάρρωση μετά από εγχείρηση ή οποιαδήποτε ασθένεια. Επίσης, εξασφαλίζει την καθημερινή χορήγηση πολύτιμων αναπλαστικών ουσιών (βασικών αμινοξέων) στον οργανισμό.

To Συμπλήρωμα Διατροφής ΤΟΝΟΤΙL Plus με καρνιτίνη και 4 αμινοξέα απευθύνεται σε άτομα που χρειάζονται ενέργεια σε μεγάλες ποσότητες και για μεγάλη χρονική διάρκεια, σε παιδιά και νέους που μελετούν (ιδιαίτερα σε περίοδο εξετάσεων) ή αθλούνται, όλους όσους βρίσκονται στη μέση ηλικία και καταπονούνται σωματικά, άντρες στη μέση ηλικία και γυναίκες στην κλιμακτήριο που ξεκινούν άσκηση, όσους έχουν ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες και για άτομα μετά από μακροχρόνια σωματική κατάκλιση.

Συνιστάται σε όσους ακολουθούν ειδικές δίαιτες, γιατί με την ποσοτική και ποιοτική μείωση της λαμβανόμενης τροφής ελαττώνονται και τα απαραίτητα στον οργανισμό αμινοξέα.

Χορηγείται άφοβα σε παιδιά (άνω των 10 ετών), ενήλικες και ηλικιωμένους διότι δεν έχει αντενδείξεις, δεν παρουσιάζει παρενέργειες και είναι τελείως αβλαβές.

Κάθε φιαλίδιο περιέχει σκόνη και διάλυμα για πόσιμο υγρό μιας δόσης.

Δεν περιέχει ζάχαρη. Είναι ασφαλές για τους διαβητικούς.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΟΦΕΛΗ

Καρνιτίνη: H καρνιτίνη, μια βασική ουσία του οργανισμού, βρίσκεται κατά 90% στο μυϊκό σύστημα και κυρίως στον καρδιακό μυ. Αποτελεί τον αποκλειστικό φορέα εισόδου ανωτέρων λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια, τα οποία βρίσκονται στα κύτταρα και είναι τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας του οργανισμού.

Αργινίνη: Η αργινίνη είναι απαραίτητη στη σύνθεση όλων των πρωτεϊνών (δομικές πρωτεΐνες, ένζυμα, πρωτεΐνες του αίματος κ.λ.π.). Αποτοξινώνει τον οργανισμό.

Γλουταμίνη: Η γλουταμίνη παίζει σπουδαίο ρόλο στον μεταβολισμό του οργανισμού και κυρίως στον μεταβολισμό του νευρικού ιστού. Συμμετέχει στη σύνθεση της ακετυλοχολίνης που είναι ένας νευροδιαβιβαστής. Αποτοξινώνει τον εγκέφαλο.

Φωσφοσερίνη και Φωσφοθρεονίνη: Συμμετέχουν στη σύνθεση των νουκλεϊκών οξέων και των περισσοτέρων φωσφοπρωτεϊνών του εγκεφάλου. Επειδή περιέχουν φωσφόρο χρησιμοποιούνται σαν πηγή ενέργειας για τις λειτουργίες του οργανισμού.

Υδροξυκοβαλαμίνη: Είναι πιο γνωστή σαν βιταμίνη Β12. Προάγει τη σύνθεση των πρωτεϊνών, συμμετέχει στη βιοσύνθεση των νουκλεϊκών οξέων.

Σορβιτόλη: Η Σορβιτόλη είναι ένα σάκχαρο καλά ανεκτό από τους διαβητικούς, για αυτό και επιτρέπεται η χρήση της απ΄αυτούς.

Η σειρά συμπληρωμάτων Tonotil διαθέτει προϊόντα που ανταποκρίνονται εξειδικευμένα σε διάφορες ανάγκες, σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις εποχές. Διατίθενται σε έξυπνες συσκευασίες! Τα συστατικά τους προστατεύονται πολύ καλά γιατί περιέχονται ξεχωριστά στο πώμα (σε σκόνη) και στο φιαλίδιο (σε διάλυμα) και αναμιγνύονται πολύ εύκολα.

ΧΡΗΣΗ

Ενήλικες και παιδιά άνω των 10 ετών: 1 φιαλίδιο, πριν από το πρόγευμα. Για τη χρήση:

  1. Αφαιρέστε το μεταλλικό κάλυμμα του φιαλιδίου, τραβώντας την προεξοχή που υπάρχει στο πλάι του.
  2. Πιέστε το κόκκινο έμβολο για να τρυπηθεί το κάτω μέρος του πώματος και να πέσει η σκόνη μέσα στο διάλυμα. Ανακινήστε καλά το φιαλίδιο.
  3. Αφαιρέστε το πώμα, πιείτε το κατευθείαν ή αδειάστε το διάλυμα σε ένα ποτήρι με λίγο νερό, εάν επιθυμείτε.
Skroutz - Σκρουτζ Ναι

Video: TONOTIL και συνεχίζεις!

Neutrogena Levres Lippen Ενυδατικό Στικ Χειλιών 1+1 ΔΩΡΟ, 2 x 4.8gr

* * * * *

ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ


Δεν έχετε προϊόντα στη λίστα αγαπημένων.