Το καλάθι μου

Δωρεάν έξοδα Αποστολής και Αντικαταβολής για παραγγελίες άνω των 49€
Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση 1 ευρώ το κιλό.
Τα φαρμακεία εξαιρούνται από όλους τους περιορισμούς των μετακινήσεων. Στέλνετε κωδικό 1 στο 13033
Τεμάχια: {{countCartProductPieces}}
Σύνολο : {{cartTotal}}€
Συνολικό Βάρος : {{cartProductWeightTotal}}g
-5%

Chemco Parafin Oil Heavy Παραφινέλαιο Βάρυ 1Lt

Κωδικός προϊόντος: 81689
Barcode: 5205056298295
Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: 5.73€

από: 6.03€

Κέρδος:0.30€

Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε + 6 Πόντους

Το παραφινέλαιο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην βιομηχανία καλλυντικών.

Είναι γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες και δημιουργεί μία λιπιδική στοιβάδα στο εξωτερικό της επιδερμίδας προστατεύοντας το δέρμα από τους ερεθισμούς.

Χρησιμοποιείται επίσης και για την απομάκρυνση του μακιγιάζ καθώς και των ημιμόνιμων tattoo Το φαρμακευτικό παραφινέλαιο το οποίο είναι εξευγενισμένο δεν φράζει τους πόρους και χρησιμοποιείται κυρίως σαν λάδι μασάζ.

Καθώς είναι άχρωμο και άοσμο μπορεί εύκολα να αναμιχθεί με διάφορα αιθέρια έλαια τα οποία προσδίδουν επιπλέον ιδιότητες στον τελικό προϊόν.

Σχετικά προϊόντα

Copyright © 2020 realpharmacy.gr
Inspirational Creation by Advisable
Powered by Ecommercen